sâmbătă, 5 martie 2011

Lucrurile gratis atrag romanii!


Asta e dovedit! nu mai e nevoie de completari, argumente si contra-argumente.
Vreme frumoasa, perfecta de plimbare, ne pacaleste sa imbracam haine subtiri si astfel suntem obligati sa mergem doar pe partea trotuarului unde bate soarele. Primvara va veni, astazi e doar o impresie...
Detalii: Piata Unirii, porumbei, bancute- scena perfecta + concursul international de gatit. Ce bine miroase!
Pentru intregul oras aceasta sarbatoare este mult mai "gustoasa" decat sarbatoarea dedicata zilei Unirii. De ce? E mancare mai...selecta, nu sarmale si nu il huiduiesc pe Basescu.
Concursul international de gatit a reprezentat o adevarata arta, specialistii in bunataturi ne-au lasat o impresie buna si o pofta mare. (www.adevarul.ro)
Intre timp...exista ceva de oferit si publicului.
Gatitul in aer liber presupune si oameni care sa se ocupe cu degustatul.
Nu ducem lipsa!
Aici e coada: copii, batrani si batranele stau cu farfuria de plastic de unica folosinta asteptand o portie de tocana de carne. Se lupta pentru o portie si se cearta atunci cand mananca vreo persoana din "cascaval": Stai la rand!
Nu e vorba nici pe departe de criza economica, ci mai degraba foamea dupa ce e moca!
Acest concurs a reunit cetateni din toate cartierele, muncitori sau pensionari care se deplasau doar pentru a lua ziarul Adevarul de seara de la coltul strazii. Au transformat zona intr-o fortareata. Lupti ca sa iesi de acolo...viu si nevatamat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu