luni, 10 ianuarie 2011

Copilarie cu amprenta gumei Turbo...



Acum cateva zile rasfoind paginile ziarelor online, m-am oprit asupra unui reportaj simpatic despre istoria gumei Turbo(evz.ro). Am zambit!
S-a derulat filmul vietii oprindu-se la momentele copilariei. Mancam gume Turbo!..Ooo, si cat de fascinant.
O lume de basm in care "castelul" nostru, se rezuma doar la joaca inocenta.
Facea parte din copilaria noastra. Ne umpleam obrajorii cu gumitele Turbo, dulci la inceput, cu un gust unic si greu de mestecat dupa cateva minute.
Gafaind de atata zbenguiala, umblam dupa mama sa imi mai dea niste maruntis sa cumpar gume. Cu falcile pline, mestecam victoriosi de zori guma, incercand sa facem balonase cat mai mari.
Surprizele erau bucuria baietilor: Cel mai frumos model de masina, cine are cele mai multe surprize adunate.
Negociere?...schimbul de surprize pentru a intregi colectia. Oferte cat mai tentante, pentru a obtine un model pe care nu il aveau in "parcare". Colectionari nu numai de surprize ci si de vise. Pentru ca viata e cea a viselor deseori.
Ce bucurie a fost atunci cand gumele Turbo au schimbat surprizele in abtibilduri. Mainile mici erau mazgalite, cu amprenta Turbo.
Nu se punea accent pe compozitia ei, dadeam orice sa ne luam cat mai multe. Doar o simpla guma, ieftina gasita la toate buticurile din jurul blocului, te tinea afara impreuna cu prietenii, fara pretentia de a manca guma Orbit, de preferat PENTRU COPII.
Aroma copilariei...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu